Asetimme ehdokkaita

Sinun tähtesi - SKPSuomen kommunistisen puolueen (SKP)  Joensuun piirijärjestö on asettanut ensimmäiset ehdokkaat eduskuntavaaleihin 2011. Ehdokaslistaa täydennetään myöhemmin.
Ehdokkaiksi asetettiin nyt näyttelijä Arto Heikkilä 62 v, sosionomi, eläkeläinen Raimo Ruttonen 65 v, teollisuuslaborantti Ari Sulopuisto 59 v ja käyttömestari Martti Vaskonen 56 v.

Suomen kommunistisen puolueen (SKP)  tärkeimpinä tavoitteina on 900 euroa kuukaudessa sisältävän perusturvan takaaminen jokaiselle, jolla ei ole mahdollisuutta muuhun tuloon työttömyyden, opiskelun, pätkätöiden, vanhuuden tai muun vastaavan syyn vuoksi. SKP puolustaa julkisia palveluita yksityistämisvimmalta ja vaatii suomalaisten joukkojen vetämistä pois Afganistanista, sekä NATO-jäsenyyden torjumista.

Kansalaisille tärkeiden palveluiden turvaamisen esteenä ei ole rahan puute. Parhaiten sen osoittaa pankkien ja sijoittajien aikaansaama kriisi, jonka rahoittamiseen löytyy hetkessä satoja miljoonia. Voitot poikkeuksetta yksityistetään, mutta tappiot peitetään varoilla, jotka saadaan leikkaamalla sosiaaliturvaa ja julkisia palveluita. Pankkien vallan ja pääomaliikeiden rajoittamiseksi tarvitaan ay-liikkeen, vasemmiston ja kansalaisjärjestöjen yhteistyötä. SKP:n mielestä vaalit ovat kelpo ponnahduslauta uudelle kansalaisten edun mukaiselle yhteistyölle.

Mainokset

Avainsanat:, , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: